Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Nízké hcg

Dobrý den, chtěla bych se zaptat,zda je možné že mám mimodelozni tehotenstvi. Poslední menstruace mi začala 18.12, krev mi byla brána 22.1. A hcg mi vyšlo 58,a sestřička mi řekla ze je to příliš nízké. Na ultrazvuku nebylo jeste nic vidět,pouze zvysena sliznice 13mm. Dělala jsem si další těhu testy a čárka na nich každým dnem sílí. Je tedy možné mimodelozni i kdyz mám tu zvýšenou sliznici v deloze? bolesti v podbrisku sice mám,ale pouze mírně a podobne menstruacnim. Dekuji za odpověď

Odpovědi na otázku

Dobrý den, buďte v klidu, přílíš nízké hCG v raném stadiu těhotenství může být vzhledem k variabilitě v dělce cyklu či doby ovulace obvyklým jevem. Ani na UZ nemusí být v této fázi nic vidět. Na mimoděložní těhotenství lze pomýšlet, ale hlavně z těch důvodů, aby se v případě obtíží nic nezanedbalo. Určitě jste objednána na další odběry a uvidíte, že bude vše v pořádku. Klid bez stresujících myšlenek je pro vás v tuto chvíli prioritou.